Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Da Detroit Red Wings så et gjennombrudd for New York Rangers, bygget laget også opp mye selvtillit i sommer. Etter at Red Wings byttet trener, hentet laget inn flere fremragende unge spillere. Denne Detroit Red Wings drakt har ikke vunnet mesterskapet igjen på for lenge, og den en gang så strålende historien har sakte blitt glemt av fansen. Detroit Red Wings har tidligere vunnet Stanley Cup 11 ganger, og deres mesterskap er nest etter Montreal Canadiens og Toronto Maple Leafs.

Detroit Red Wings har vært i tilbakegang siden 2008, og laget endte sist i ligaen hver sesong. Et helt tiår gjorde det vanskelig for et flott lag å gjenopplive igjen, og teamet inviterte til slutt Steve Yzerman tilbake for å styre. Steve Yzerman er ikke fremmed for gamle Detroit Red Wings-fans fordi han var lagets store kaptein. Steve Yzerman har dedikert hele sin karriere til denne Detroit Red Wings-trøyen, og oppfyller sin ultimate en-mann-ett-lag-drøm. I løpet av Steve Yzermans to tiår som kaptein, produserte Detroit Red Wings tre Stanley Cup-titler og en førsteplass i den ordinære sesongen.

Etter at Steve Yzerman ble daglig leder for Detroit Red Wings i 2019, ga hans ankomst spillee det største åndelige løft. I fjor reiste mange gamle fans tusenvis av mil for å ta på seg den røde hockey trøye og kom til stedet for å heie og juble. De tror at laget vil gjøre store gjennombrudd de neste årene. Selv om Detroit Red Wings ikke kom til sluttspillet forrige sesong, er de ikke lenger bunnlaget på ledertavlen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 114 تاريخ : پنجشنبه 27 مرداد 1401 ساعت: 17:19

De største skuffelsene i forrige sesongs kamper var New York Islanders og Vegas Golden Knights, som begge gikk glipp av sluttspillet. I sesongen 2020-2021 er New York Islanders og Vegas Golden Knights begge semifinalister, og de har begge hatt veldig jevne prestasjoner. New York Islanders og Vegas Golden Knights har gått videre til semifinalen to år på rad, men det endte med at de ikke fikk noe.

Ikke mye har endret seg for New York Islanders denne sommeren, og de ser fortsatt frem til den raske veksten til den gruppen unge spillere. Etter at Vegas Golden Knights byttet trener, justerte laget også de fleste spillee, og de har fortsatt Stanley Cup-ambisjonen. Selv om denne Vegas Golden Knights drakt aldri dukket opp i finalen, hadde de en aldri-si-dø-ånd. Vegas Golden Knights er et ungt lag, de ble dannet i 2017, og laget har gjort mye rom for forbedring på 5 år.

Etter at New York Islanders tapte i sluttspillet i flere sesonger på rad, ble lagets vinnermomentum alvorlig påvirket. Spillee som pleide å bruke New York Islanders drakt var alltid fulle av energi, og nå har de en sløv tilstand. New York Islanders tapte mot Tampa Bay Lightning i Easte Conference-finalen i to sesonger på rad, og argumenterte for at motstanderen var for sterk. Og da New York Islanders så Colorado Avalanche slå Tampa Bay Lightning, følte de plutselig at de hadde gitt opp håpet om drømmene sine for tidlig.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 101 تاريخ : جمعه 21 مرداد 1401 ساعت: 16:35

Boston Bruins har mislyktes i sluttspillet i flere sesonger. Hvordan kan de komme seg ut av denne vanskeligheten? Etter nøye vurdering bestemte Boston Bruins seg for å signere en rekke veteranspillere denne sommeren. Patrice Bergeron og David Krejci har signert en ettårsavtale med Boston Bruins, og de kommer til å ha på seg de samme hockey trøye igjen. Selv om alderen på begge ikke lenger er en fordel, gjør deres rike praktiske erfaring at de ser ut til å være like i styrke.

Den nye sesongen er svært utfordrende for Boston Bruins, laget har innledet en ny trener og spillere. Brad Marchand, Matt Grzelcyk og Charlie McAvoy har blitt skadet og kan ikke bruke Boston Bruins drakt for den ordinære sesongen, og laget må fortsette å opprettholde styrken etter å ha mistet disse nøkkelspillee. Boston Bruins vil ikke gå glipp av sluttspillet, de kan bare sette sitt håp til disse unge spillee.

Nåværende Boston Bruins håper å signere Patrice Bergeron og David Krejci for å opprettholde situasjonen og la de unge spillee oppnå stabile resultater under deres ledelse. Så lenge spillee kan opprettholde en stabil tilstand, så er hvileperioden til hovedspillee etter Boston Bruins opprykk til sluttspillet over. Den nåværende Boston Bruins kan ikke forvente å oppnå gode resultater i den nye sesongen, bare håpe at de unge spillee kan opprettholde en sunn kropp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 199 تاريخ : چهارشنبه 19 مرداد 1401 ساعت: 17:04

Calgary Flames og Florida Panthers gjorde en storbytte denne sommeren som inkluderte fire spillere og to draftvalg. Florida Panthers byttet tre spillere for tillegget av Matthew Tkachuk, en spiller laget verdsatte veldig. Etter at Matthew Tkachuk tok på seg Florida Panthers drakt, tilbød laget en åtteårig kontrakt på 76 millioner dollar. Dette er nok til å se hvor mye Florida Panthers legger vekt på Matthew Tkachuk, og hva slags styrke han vil vise i den nye sesongen for å retuere laget.

Jonathan Huberdeau, som har spilt for Florida Panthers i 11 år, trodde aldri at han til slutt skulle forlate laget som en handelschip. I det øyeblikket Jonathan Huberdeau fikk vite at han ville bli droppet av laget, følte han en følelse av letthet og frihet. Fordi det ikke er noe håp om seier i Florida Panthers, ser Jonathan Huberdeau fortsatt veldig frem til å bli med andre lag for å oppleve fra bunnen av sitt hjerte. Så denne transaksjonen ga ikke Jonathan Huberdeau en byrde, han følte at alt var en ny begynnelse.

I løpet av de siste ti dagene tok Jonathan Huberdeau på seg Calgary Flames drakt og fortsatte å styrke treningen. Han så ut til å ha funnet den opprinnelige lidenskapen og vitaliteten i hele kroppen. For å oppmuntre Jonathan Huberdeau til å oppnå gode resultater, tilbød Calgary Flames også en forlengelse på åtte år, 84 millioner dollar. Calgary Flames beslutning om å signere Jonathan Huberdeau på nytt har inspirert andre spillere til å være heldige nok til å være på et lag som bryr seg om spillees følelser.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 192 تاريخ : جمعه 14 مرداد 1401 ساعت: 16:40

Calgary Flames signerte nylig to spillere for å forlenge kontrakten, og laget ønsker fortsatt å beholde styrken mot den nye sesongens tidsplan. Mangiapane signerte en treårig forlengelse med Calgary Flames, mens Kylington signerte en toårsavtale med laget. For å unngå lønnsvoldgiftshøringer har mange spillere fulgt sin skjebne og sliter ikke med å finne et bedre lag. Selv om denne Calgary Flames drakt har dukket opp i sluttspillet igjen forrige sesong, er det synd at laget fortsatt ikke er favorisert av fremragende spillere.

Flere fremragende spillere fra Calgary Flames dro i sommer uten intensjon om å fortsette å spille for laget. Calgary Flames-ledere er desperate etter å beholde de gode spillee, men de er fast bestemt på å finne bedre hockey trøye. Hvorfor bevarte ikke Calgary Flames spillees hjerter? Vancouver Canucks har vunnet hjertene til de fleste spillere.

Vancouver Canucks gjorde det ikke så bra som forventet forrige sesong, men det er fortsatt mange spillere som ønsker å bli med på laget. Denne blå-hvite Vancouver Canucks drakt har lenge vært en favoritt blant veteranfans hvis liv har blitt forandret på et tidspunkt av Vancouver Canucks tilstedeværelse. Noen fantastiske lag har ikke nødvendigvis gode resultater, men de kan inspirere folk til å fortsette å presse seg fremover.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 123 تاريخ : پنجشنبه 13 مرداد 1401 ساعت: 8:21

Etter at New York Islanders ikke klarte å kvalifisere seg til sluttspillet forrige sesong, fikk laget en ny trener. Tidligere trener Barry Trotz ledet New York Islanders til sluttspillet mange ganger, men de kom aldri til finalen. Fire år hadde tappet tålmodigheten til ledere i New York Islanders, så Barry Trotz fikk sparken etter forrige sesong. Da Lane Lambert tok over New York Islanders drakt var presset på, tross alt er dette et veldig sterkt lag.

New York Islanders tapte to ganger mot Tampa Bay Lightning i Easte Conference-finalen i sluttspillet de to foregående årene, og det var flere kamper mellom spillee på den tiden. New York Islanders gjorde mange endringer i sommer, med signeringen av Alexander Romanov. New York Islanders trenger en ny start, og det er lenge siden laget vant mesterskapsutmerkelser igjen. Storhetsdagene til New York Islanders er fortsatt fast i 1979-1983, da laget vant fire mesterskap på rad. 40 år senere har ikke New York Islanders fått et nytt gjennombrudd, og de har dvelet i sluttspillet.

Spillee som New York Islanders signerte i 2015 har blitt voksne, og de ser ut til å være mentalt sterke i hockey trøye. 80-tallets glansdager hører fortiden til, og New York Islanders vil være i full gang for fremtiden. Mathew Barzal er 25 år gammel, og han håper å oppnå den samme drømmen om å vinne som Nathan MacKinnon. Mesterskapet er forbeholdt det forberedte laget, og alle håper at New York Islanders kan realisere drømmen i mange år.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 224 تاريخ : جمعه 7 مرداد 1401 ساعت: 20:54

Montreal Canadiens har hatt sin topptiming og det verste av de to årene, og de starter igjen i sesongen 2022-2023. Sesongen 2020-2021 gikk Montreal Canadiens videre til finalen, men de tapte dessverre mot Tampa Bay Lightning. I sesongen 2021-2022 hadde Montreal Canadiens sine dårligste resultater, og endte sist i ligaen. Hvorfor endrer styrken til Montreal Canadiens seg så mye fra år til år? Er dette noe mange fans ikke forstår?

I sommer fikk Montreal Canadiens det første rookie-skiltet, og laget overhalt og rekrutterte unge og fremragende spillere til å bli med. Montreal Canadiens signerte fire fremragende unge spillere under 25 år for å bli med, laget signerte også veteranveteranene Yevgeny Anatolyevich Dadonov og Mike Matheson for å bli med. Ser vi på spillee som nettopp tok på seg Montreal Canadiens drakt, er de fulle av håp for den nye sesongen.

For øyeblikket er Montreal Canadiens fortsatt det laget som har vunnet flest Stanley Cups i NHL, og hockey trøye deres er også en av de hotteste gjenstandene i verden. Montreal Canadiens har fått tilbake sitt første rookie-tegn etter mange år, og alle håper at Juraj Slafkovský kan bli en stor ishockeyspiller. Nesten alle de flotte gamle spillee har forlatt laget, og den eneste målvakten Carey Price vokter fortsatt lagets siste forsvarslinje.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 124 تاريخ : چهارشنبه 5 مرداد 1401 ساعت: 20:20